Välkommen hem


Ja, nu är hon hemma igen. Hemma hos oss. Det är alltid skönt när hon är här, min syster. Och det bästa av allt är att hon stannar över både jul och nyår.

Såhär roligt har jag just nu


Jag sitter och försöker fördriva tiden med att nöta in ca tusen ord och olika kroppsdelar på latin. Det känns som om det bara blir fler och fler. Ikväll blir det mys med hela familjen. Min efterlängtade syster kommer hem nu snart.

På span efter zinkhus


Visst är de fina? Jag älskar zink! Kanske blir det ett sådant i julklapp? Vi får se imorgon när jag åker till stan med kusin Tony och Fredrik.

Pyjamasbyxor i bomull


Nu kryper jag ned i mina härliga, nyinköpta pyjamasbyxor och hoppas att ni alla sover gott i natt och drömmer många fina drömmar. Själv ska jag se på en film och sedan drömma om någon alldeles speciell. Nämnligen Fredrik.


Ett smakprov


Här är ett smakprov på vad som väntar imorgon...

Börja om från ruta ett

Jag kände att det behövdes en nystart, så precis så fick det bli. Nu är alla gamla inlägg borttagna och endast nya, fräscha kommer att finnas tillgängliga framöver. Jag hoppas att ni tycker att det är ännu lite roligare att kika in här nu, för det tycker jag. Jag är helnöjd.

Nu ska jag ta tag i mina böcker igen och lägga mig i sängen för att läsa. Det är så mysigt och varmt på rummet nu precis innan jul. Imorgon får ni se lite bilder på allt som jag har fixat och donat med det senaste.

RSS 2.0