För den goda sakens skull

Hej! Egentligen är jag inget fan av att lägga upp sådana här bilder på mig själv, men varsågoda, jag bjuder på denna! Vad jag ville komma fram till var att - var nöjda med er själva. Vi är alla skapta olika och jag är säker på att det finns en mening med det. Det finns någon för alla.


Ett skratt förlänger livet

"I love people who make me laugh. I honestly think it's the thing I like the most, to laugh. It cures a multitude of ills. It's probably the most important thing in a person." - Andrey Hepburn


Kärleken

Kärleken är ömtålig. Och vi är inte alltid de bästa på att ta hand om den. Trots detta finns det oändligt mycket kärlek runt omkring oss. Öppna ögonen och ta vara på den!


Side

Tänk vad underbart! Jag, världens bästa Fredrik och en spännande vecka i Side. Ja, fler borde leva efter att förverkliga sina drömmar. Här är en härlig bild från Kreta tidigare i somras.


Livsnjutning

Hej! Här kommer en liten hälsning från bryggan nere vid båten. Vilket fantastiskt väder det är idag! Här ligger jag och läser mina favorittidningar och bara njuter av att få vara ledig. Hoppas att ni har en lika härlig dag som jag! Kram på er!


Livsnjutning

Hej! Här kommer en liten hälsning från bryggan nere vid båten. Vilket fantastiskt väder det är idag! Här ligger jag och läser mina favorittidningar och bara njuter av att få vara ledig. Hoppas att ni har en lika härlig dag som jag! Kram på er!


I väntans tider

Det är ofattbart hur mycket tid av våra liv som vi människor lägger på att vänta på saker som komma skall. Saker som för en del olyckligtvis aldrig kommer.
 
Vi väntar på att sommaren ska komma, trots att den just passerat. Vi väntar på att fylla 18, även då vi vet att det är många år kvar tills dess. Vi väntar på att få ta studenten redan innan dess att vi börjat på gymnasiet. Vi väntar på allting.
 
Om jag fick önska så skulle vi försöka se det fina i varje dag. Det är tråkigt att inse hur många dagar som passerat näst intill oberörda av våra inslag, och som faktiskt haft potential att bli riktigt minnesvärda. Detta oftast just för att vi väntar på någonting annat.

Laughing

Det säger mycket om ett par om de fortfarande skrattar tillsammans, åt samma saker.


Galenskap?

Ja, det kan man fundera över ända fram till imorgon kväll. Jag tycker att vi är värda det, oavsett vad andra tycker och tänker. Och visst är det just det som räknas - vad man själv tycker. God natt!


LOVE

Love is your colour, it makes you shine!


Hemmagym

God kväll!

Tänkte kika in och ge er ett (kanske världens bästa) tips!

För drygt två veckor sedan införskaffade jag och Fredrik ett hemmagym, och det är fantastiskt bra! Vi funderade länge på gymkort, men efter noggrant övervägande beslöt vi oss för att satsa på ett hemmagym.

Vilken grej! Vår källare passar alldeles utmärkt som träningslokal. Det kanske bör tilläggas att källaren är i fräscht skick.

Efter en arbetsdags på 13 timmar är det hur skönt som helst att lägga den sista energin på ett gympass för att sedan hoppa in i duschen och sedan raka vägen ner i sängen.


En sväng på sjön

Hej på er!
Vad många ni har blivit, jättekul!

Nu ikväll har jag och min kära sambo varit ute med båten på sjön.
En riktigt fin kväll ikväll!

Väl ute på sjön vankades det kvällsmat, jordgubbar och fiske!


Du, du, du

Om valet stod mellan dig och rikedom, så hade jag valt dig, oss. Varje gång.


25års fest

Idag har det varit en ganska lugn och härlig dag då gårdagen bjöd på födelsedagsfirande på hög nivå!

Tack för en toppenkväll allesammans! Nu laddar vi om inför nästa helg! :-)


RSS 2.0