Att vara ett med sig själv

Ni vet de där jobbiga dagarna när man inbillar sig att man är sämre än vad man är och bara vill gömma sig under ett täcke för att man är så missnöjd med sig själv - en sådan dag har jag haft idag.

Och jag har ingen förklaring till varför...

Jag hoppas att morgondagen blir annorlunda!


Once in a while

Communication is the first thing we really learn in life. Once we grow up the harder it becomes to know what to say or how to ask for what we really need.

But you see, once in a while people will surprise you, and once in a while people may even take your breath away.


Sjön

Ska strax gå och lägga mig, känner att jag behöver få sovit lite innan det är dags att ta nya tag med skolarbetet imorgon.

De ensamma kvällarna är olidliga. Brukar försöka tänka tillbaka på allt roligt vi annars gör, när vi är tillsammans. Det känns alltid lika skönt.

Sweet dreams!


På bättringsväg

Det har varit en mycket lugn dag idag. Försökt ta tag i mitt arbete som ska vara klart till på torsdag, men mest legat i soffan och försökt kurera mig. Känner mig mycket bättre idag, har bara lite jobbig hosta som inte vill ge med sig.


Konsten att tala

Sitter här på kvällskvisten och ordnar det sista inför presentationen på fredag. Tänk att jag och två av mina kurskamrater hade föredrag för 70 personer förr förra veckan. Det var en härlig erfarenhet att plocka med sig i livets ryggsäck.

Jag har starka funderingar på att gå en kurs i retorik eller något liknande, får kika på detta.


Att vara stark

Att vara stark är att tänka om när livet inte blir som planerat. Att vara stark är att se möjligheterna i det omöjliga och att kämpa trots motvind och låta det bli en utmaning.


Morsdag

Idag är det en speciell dag, en dag som är väl värd att fira. Tänk vad många fantastiska mammor det finns i världen! Tyvärr finns det väl de som inte är de bästa förbilderna också, men jag vill tro att de gör sitt bästa, trots allt.

Jag kan med handen på hjärtat säga att min mamma är den klokaste och mest omtänksamma människa jag känner. Jag är så tacksam över att just hon är min mamma. Tack!

Dagar som denna önskar jag att farmor fortfarande fanns hos oss, att hon kunde firas på samma sätt som mormor. Att vi kunde glädjas åt att få vara tillsammans.

Samtidigt är denna dagen inte som den brukar vara, jag har åkt på feber och förkyldning, så jag får nöja mig med att höra min kära mammas röst via telefon. Vi får ta igen denna dagen i veckan som
vi har framför oss.

Hur som helst, passa på att fira era mammor så mkt ni bara kan! De är värda allt fint i livet!


Eftermiddag & mys

Hej på er!

Jag har varit ute hela förmiddagen och fixat i trädgården. Nu är det lite svalare ute och det är dags att ta tag i städningen inomhus.

Hoppas att ni får en fin helg, allesammans!


En tankeställare

Människor köper saker som de inte behöver för pengar de inte har, för att imponera på folk som de inte tycker om.


Härliga dagar!

Solen skiner och jag är tacksam för att jag kan sitta på uteplatsen och skriva på min rapport.


Lyckligt lottad

Ju mer jag tänker på det, desto mer inser jag hur lyckligt lottad jag faktiskt är.

För det första vill jag nämna min underbara familj. Jag älskar er!

Numera har jag och Fredrik även vår egen lilla familj här på Storegården att värna om. Vilken känsla.

Det är mindre än 3 veckor till skolan slutar och det är dags för lite välbehövlig ledighet. Kreta ska bli underbart!

Tänk vad stor lillebror blivit. Eller snarare vuxen. Snart är det dags för studenten!



Best friend

When it hurts to look back,
and you're scared to look ahead,
look beside you and your
best friend will be there.


All good things eventually come to an end

Livet blir vad man gör det till!

Jag är så oerhört trött på människor som säckar ihop efter minsta lilla motgång. Saker blir inte alltid som man tänkt sig.

Bestämmer man sig för att ge upp och intalar sig själv att saker är omöjliga - ja, då blir dem det! Jag har aldrig hört någon vinna ett maratonlopp utan kämparglöd och vilja, har ni?

Nej, tänk ut vad som är verkligt viktigt här i livet och satsa på det, no matter what!


Nya tag

Efter förra veckans tre tentor kände jag mig helt slutkörd och tom på energi. Idag fick jag en välbehövlig sovmorgon, så nu är jag med igen och redo för nya utmaningar!

Visst känns det alltid lite bättre när man efter en intensiv period kan belöna sig själv med någonting man verkligen vill ha?


Nu gäller det

Sitter på tåget på väg till skolan. Idag är det dags för veckans andra utav tre tentor.

Längtar till helgen då jag för första gången på MYCKET länge faktiskt har tid till att göra precis vad jag vill. Vi tänkte ha en trädgårdsdag och göra iordning alla land. Och njuta förstås!


Jag älskar livet!

Vilka helt fantastiska dagar som varit och som komma skall! Solen skiner och fåglarna kvittrar. Det börjar grönska och jag är evigt tacksam för att min pollenallergi avtog lika snabbt som den smög sig på!

Igår kväll tog vi en tur på sjön. En otillgjord och helt underbar Fredrik. Tänk vad lyckligt lottad man är ändå...




RSS 2.0