Montenegro


Hej hej!
Sitter alldeles ensam här hemma och drömmer mig bort till ett varmare ställe med sol och bad.
Och vet ni vad? Jag och Fredrik ska boka resa till Montenegro i sommar.
Så fort skolan är slut i början på juni så är det meningen att vi ska sticka i väg och gotta oss så mycket som vi bara kan :-)


Moheda toffel


Har suttit och kikat på lite moheda tofflor det senaste.
Det finns många fina modeller och det är svårt att välja vilken utav dem som är finast.
Det tål att tänkas på :-)

Hur som helst, nu ska jag gå och lägga mig bredvid Fredrik i sängen och värma mig.
Imorgon är det skola som gäller igen! Dags för nya och friska tag!
God natt på er allihopa!


En pluggdag


Hej på er :-)

Vädret är inte alls lika fint som det var sist som jag satt här och skrev.
Denna dagen har därför ägnats åt att rensa i garderoben och även åt en hel del läsning i mina kära skolböcker.
Tyvärr börjar huvudvärken smyga sig på, så nu blir det till att ta det lite lugnt innan det är dags att fortsätta i väntan på att Fredrik ska komma hem. Om det inte blir allt för sent ska han följa med mig in till Herrljunga och titta ut ett fint tyg till min nyinförskaffade stol.


En korg i stål


Goddag!

Jag sitter hemma och njuter av en ledig dag.
Solen skiner och fåglarna kvittrar.
Och jag har hunnit med både det ena och det andra.
Dels har jag pluggat en del och dels har jag storstädat och ställt i ordning alla saker i mitt rum. Det såg verkligen ut som ett bombnedslag innan städningen!

I eftermiddag ska vi till Od och fira Fredriks bror som fyller år och sedan ska vi vidare till Borås för att fira hans faster. Nu ska jag slå in lite presenter :-)

Ha en bra helg!


Nyklädd och sittvänlig


Hej allesammans!

Det är onsdag idag och efter tre heldagar i skolan har jag lästid tills nästa onsdag.
Vad skönt det kommer bli att ha lite sovmorgon framöver :-)

Sitter och läser i Dental Caries och Clinical Perdiodontology and Implant Dentistry.
Det är kallt ute, och inne, därför är det extra skönt att sitta på min lurviga pall framför skrivbordet.
Strax före jul klädde jag och mamma om den och visst blev den fin!
Den är gammal och har hållt upp en hel del rumpor före min vill jag lova.


Alla hjärtans dag


Idag är det alla hjärtans dag.
Se till att ta hand om varandra och sprida så mycket kärlek och glädje ni bara kan!


Vitt smyckesträd i trä


Hejsan!

Idag är jag ledig, så därför tog jag mig sovmorgon och därefter åt jag frukost i sängen nedbäddad under mitt varma täcke och tittade på en film. En mysig start på dagen :-) Nu precis har jag pillat lite med mitt smyckesträd. Det finns många smyckesträd nu som har en liten ask längs ned där man kan lägga örhängen mm, men jag tycker att detta är så oerhört fint pga att det är i 3D. Naturtroget och verkligen jättefint!

Snart bär det av hem till mormor och morfar och ikväll ska jag träffa Aida. Jag har längtat hela veckan, så ikväll kan jag lova att det blir prat om allt och inget ända tills dess att jag beger mig hemåt igen. Hon är en helt underbar person!


Nystädat


Hej :-)

Jag skulle varit hemma klockan fem idag, men tåget var försenat och jag kom hem klockan sex istället. Att komma hem en timma senare än planerat förstör hela eftermiddagsplaneringen, men nu har jag ändå fått gjort lite.

I övrigt har dagen varit toppen. Jag hade sovmorgon imorse och endast en föreläsning på tre timmar. Det blev en god fika tillsammans med vännerna efteråt för att fira in helgen. Vi är nämligen lediga imorgon.

I väntan på tåget i Falköping tog jag även en fika med Isabelle. Det är alltid lika kul att träffa henne. Men nu får det vara nog med fika för denna veckan. Det får bli god mat till helgen istället ;-)


E-märkt


Som ni redan vet har jag haft planer på att spraymåla min stora ljuslykta, vilken jag kallar för mitt växthus. Men sedan jag ställt min lilla stenlykta brevid så känns det genast mycket finare.

På tal om min lilla stenlykta. Ni har säkert sett min stora stenlykta och den lilla är precis likadan, fast mindre. Den är Emelie-märkt och det är just precis sådana här saker som gärna får följa med mig hem i väskan när jag är på stan. Visst är den fin!


Stickad kofta


God eftermiddag på er!

Tänkte visa er mitt senaste nyförvärv idag. En riktigt varm och go, stickad kofta. Den ljusa färgen gör att den kommer passa bra även till våren och sommaren. Dock invigdes den idag, tillsammans med en vit tunika, och fick många fina kommentarer :-)


En lång skoldag


Hej!

Efter en lång och energikrävande dag i skolan är det skönt att ha förberett allt inför morgondagens föreläsningar och kunna gå och lägga sig med ett gott samvete. Denna dagen har varit tuff även på andra sätt, så jag hoppas att allt känns bättre imorgon när vi vaknar.

I natt sover Fredrik borta, så nu ska jag passa på att somna till en riktig tjejfilm :-)
God natt på er!


Några fynd



Hej på er allihopa :-)

Nu är det helg igen och det innebär ledighet och roligheter.
Idag har jag, Fredrik och kusinen varit på Hjulet i Vårgårda. Det vi egentligen letade efter hittade vi inte, men jag fick med mig några fynd som jag bara inte kunde motstå. Bland annat denna fina tavla och den söta, lilla ljuslyktan från höganäs keramik. För tillfället pryder de tillsammans med lite annat min tavelhylla.

Nu börjar klockan närma sig sex och det är snart dags för lite matlagning tillsammans med min käraste. Ikväll blir det en mysig hemmakväll i enbart varandras och kattens sällskap. Hoppas att ni får en lika härlig lördagkväll som jag :-)


Examensceremoni


Helgen som varit tillbringades i Uppsala.
Det var examensceremoni för min kära syster som nu har tagit lärarexamen.
Vilken känsla det var att sitta i den enormt fina salen och höra musiken då alla lärare tågade ut och in. Jag satt och grät när jag såg Viktoria. Jag önskar att alla visste hur stolt jag är över henne, hur stolta vi är över henne, allihopa! Hon är en riktigt bra förebild, så läraryrket kommer passa henne som handen i handsken.


Silverörhängen


RSS 2.0