I goda vänners lag

God morgon på er!

Jisses, vad tiden går! Dagarna fullkomligt springer iväg. Visst är det skönt att det går fort, speciellt nu under denna årstid. Snö, regn, halka och blåst. Fy!

Samtidigt vill jag hinna med så mycket. Jag önskar att jag hade tid till allt...

Hur som helst, helgen var helt fantastisk på många sätt!

Kram!


Praktik

Som önskat kommer lite sneak-peaks från mitt helt fantastiska vardagsliv.

Idag började min praktik på folktandvården i Mullsjö. Totalt ska vi, jag och en av mina kurskamrater, vara där i 12 dagar. Vi arbetar nu med enbart barnpatienter som är allt från tre år upp till tonåringar. Vilken utmaning, men jisses så roligt och givande!

För var dag som går så blir jag bara mer och mer övertygad om att jag har valt rätt. Jag har hittat rätt. Vilken känsla, mina vänner!

Livet är underbart! :-)


Vinterväglag

Det finns en anledning till att köra sakta vid vinterväglag, och det finns en ännu större anledning till att hålla ett längre avstånd till framför varande bil.

Dessvärre har inte alla i trafiken lärt sig detta. Troligen är det dem som fått sitt körkort på posten.


Ilse Jacobsen

Just nu är dessa fina gummistövlar på väg hem till mig. Allt slit och all ansträning med studierna måste löna sig, så jag passar på att unna mig något extra fint såhär till helgen.
I övrigt knallar livet på i sin vanliga takt. Jag har det senaste haft en sjutusan motivation till skolan och studierna. Det känns härligt! Tänk att jag fått min yrkesexamen, nu satsar jag på kandidatexamen! Det ska bli spännande nu i höst. Jisses, vilka utmaningar vi har framför oss! :-)

En tankeställare

Du kan inte hindra sorgens fåglar från att flyga över ditt huvud,
men du kan hindra dem från att bygga bo på det.


RSS 2.0