Det tar aldrig slut



Hej!

Jag sitter hemma och försöker bli klar med mitt individuella arbete inom psykologin.
Det var längesedan som jag tyckte att någonting var såhär tråkigt.

Sitter och drömmer mig bort.
Till påsk, till vänner, till ledighet och till härliga dagar ute i solsken.
På måndag ställer vi upp husvagnen i Lidköping och där ska den stå hela försäsongen.
Jag hoppas att det kan ge mig lite ro i kroppen.


Jag ska måla hela världen



Idag har jag och min kära syster varit barnvakter åt kusinbarnen. I och med att vädret varit bra, dock blåsigt, så tillbringades mycket utav tiden ute.




Altanen förvandlades plötsligt till ett läger av målarfärger och färgglada teckningar. Har man inte fått vårkänslor tidigare, så är de definitivt på gång nu.


Välkomna in

Jag älskar att ta in delar av naturen. Nu är dessa kvistar klädda med lite påskfjädrar.



I nästa vecka har jag tänkt göra någon fin dekoration av just sådana här kvistar. Den ska sedan få pryda min tavelhylla. Jag hoppas på att det kommer bli fint, och att jag finner tid till just detta...

Påskpyssel



Påsken börjar närma sig med stormsteg, så på min lediga dag har jag därför plockat fram lite påsksaker och pyntat med lite påskliljor.



I eftermiddag ska jag hämta ut psykologiboken på biblioteket och efter det blir det att försöka förstå sig på den fram tills dess att Viktoria kommer. Jag känner på mig att det är några riktigt mysiga dagar på ingång, trots att de innefattar en hel del plugg.


Min belöning

Hej!

Sitter nu hemma efter en händelserik och häktisk dag i skolan.
Kilade upp till kursansvarigs arbetsrum innan dagens slut och fick då tillbaka föregående veckas två tentor. Det var två riktiga glädjebesked jag fick med mig i min väska hem!



Eftersom att jag i allmänhet tycker att fler studerande borde vara stolta över det de gör och de resultat de åstadkommer, så tycker jag även att man borde uppmuntra och ge sig själv någon form av belöning då och då. Jag börjar idag och har därför skickat efter denna somriga, ljusa cardigan som utan tvekan kommer bli en favorit i vår.

I övrigt är det mycket både i och runt om skolan för tillfället. Man hinner liksom inte andas ut mellan alla olika moment. Därav har det blivit dåligt med fotagrafering det senaste, men imorgon lovar jag ändring på den fronten :-)

REPLAY




Hej på er!

Nu var det längesedan igen. Hoppas att allt är bra med er.
Själv behöver jag hitta ny energi på något vis.
Därav ska jag börja denna dag med en morgonpromenad genom skogen.

Jag är uppe med tuppen trots att jag är ledig.
Funderar på att klicka hem dessa gummistövlar innan det är dags för frukost.
Man måste ju fira lite att man får tillbaka välkommet mycket pengar på skatten :-)


RSS 2.0